anaqi's FotoPage

By: anaqi aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 16-May-2006 05:27 Email | Share | | Bookmark
anaqi kat umah tok wan @ ibu tok

anaqi dgn tok wan & ibu tok


Friday, 28-Apr-2006 08:12 Email | Share | | Bookmark
Takde special event.. saja nak upload gambo latest

 
 
 
View all 11 photos...


Tuesday, 8-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya...

Gambar gua ngan tok wan
Bapak gua la tu..
Itu bear gua yg punya.. bukan mr bean yg punya
View all 7 photos...
Ni gambar raya gua kat umah tok wan.. kat umah tok ki tak sempat ambik pasal takde digicam.. bapak gua ni ntah bila dia nak beli digicam pun tak tau la.. itu camcoder pun dah bekulat gua tgk


Monday, 7-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Yea Yea Raya dah dekat..

 
 
 
View all 6 photos...
Ni gambar gua kat umah tok wan sebelum raya... lu orang posa ke nak raya ?


Wednesday, 21-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Anaqi @ A'Famosa Resort Melaka

Ayah Gua, Gua & Uncle David
Gua la ni
Gua ngan uncle wesley
View all 6 photos...
Ni gambar masa gua follow ayah ngan ibu gua pegi ayah gua punya opis (berapa punya banyak punya daa) family day kat melaka..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net